Vilken jävla pajas - Micke Sundlöv

Domen i Sundlöv/Mattias Pettersson vs Jämtin har kommit, Jämtin dömdes till 40 dagsböter á 400 kr, dvs 16 000 kr!
Ska tillläggas att Sundlöv fick 25.000kr och Pettersson fick 20.000kr i böter av svenskahockeyförbundet. Som iof eller naturligvis blev sänkt!!
Vad fan skulle Jämtin har gjort då? En dåre som står i spelargången, en pajas som tydligen ska vara klubbdirektör! Hoppar på en spelare som precis har fått matchstraff, och dessutom "fölorat" matchen (ointagliga 6-2, när ca 10 sek återstår)
Sundlöv ska inte ens stå vid spelargången, han hoppar på Jämtin, följer efter honom, så va fan tror du att Jämtin ska göra...?
Jämtin säger att han trodde det var en supprter, och ingen högt uppsatt person inom föreningen som studsar runt honom som en jävla barnrumpa.
Sen kommer pajas nr 2 in i bilden, Brynäs matrialare Mattias Pettersson, i stället för och bryta och sära på Sundlöv och Jämtin, så går idioten in och slår till Jämtin över näsan.
Jag tror hela händelsen går väldigt snabbt, för linjedomar Winge (någe sånt) är snabbt inne i spelargången och bryter det hela. Linjedomaren vittna även för Jämtins fördel i rättegången.

Sundlöv och Mattias Pettersson får ha rättegången på hemmaplan, Gävle. Medans Jämtin som näst intill ALLA vet vem han är, klart Jämtin döms för misshandel! Usch fy fan va tragiskt.
Undra om tanke har slagit någon att, med handskar på är det bra jävla svårt och få till en blåtira, men där emot är Mattias Petterson (pajas nr2) utan handskar när han slår till Jämtin, om han nu slår till Jämtin för och få bort honom från Sundlöv....hallå känns lite givet att Pettersson kan ha slagit både Jämtin och Sundlöv i samma smäll?!


Micke Sundlöv (uteliggar käderna) linjedomare Winge syns där också ....


Jaja domen är fälld, och alla vet att felet är Sundlöv och Pettersson, Sundlöv har som sagt inget och göra i spelargången, och om han nu av någon lustig anledning står där när (i det här fallet Jämtin ) kommer, HÅLL KÄFTEN då!! Tycker inte ens synd om uteliggaren Sundlöv, öppnar du käften får du fan vara bered på en knuff/smäll.


http://hockey.expressen.se/elitserien/1.1465118/jamtin-och-sundlov-i-skandalslagsmal - Första artikelom bråket

http://hockey.expressen.se/elitserien/1.1468141/det-var-jag-som-startade-alltihop - Erkänande från Sundlöv!!

Nu lägger vi historien bakom oss, alla har fått sitt straff, vad man än tycker om det.

På någe sätt berör sport// TB

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0